Leden login

Boek een les

Cursus HCP 54

De Handicap 54-pas (ook nog wel GVB genoemd) heeft u nodig om de baan op te kunnen, dus daar gaan we u mee helpen. Stephan stoomt u snel en op een leuke manier klaar voor uw handicap 54. Kunt u daarna goed golfen? Nee, natuurlijk niet. Golfen leer je namelijk net als fietsen door het veel te doen en er een gevoel voor te ontwikkelen, maar na de cursusdag bij Trumpi begrijpt u wel alle basics en het regelement om aan de eisen te voldoen en kunt u gegarandeerd de baan in.

Bedankt voor de geweldige dag

Stephan adviseert u wel om - aansluitend aan het behalen van uw handicap 54-pas, een extra cursusdag op de baan te boeken, want dat is natuurlijk wel waar het spel gespeeld wordt en ervaring wordt opgedaan. Desgewenst kan een arrangement met overnachting via partners voor u geregeld worden. U kunt hier online uw examen oefenen.

Was leerzaam en vooral erg leuk!!

Partners

Boutique Hotel Het Scheepshuys. Een fijne thuishaven!

Dit kleinschalige hotel biedt u een heerlijke overnachting en ontbijt in de gezellige stad Breda. Met 12 eigenzinnige kamers, lounge, ontbijtzaal, tuin met terras en een eigen parkeerterrein biedt het voor ieder wat wils.
Persoonlijkheid, gastvrijheid en goede service kenmerkt het hotel. De bijzondere historie van de accommodatie draagt bij aan de eigen, maar ook intieme huiskamersfeer. Boutique Hotel Het Scheepshuys is geen doorsnee hotel, maar wordt gekenmerkt door een zeer persoonlijke stijl. U voelt zich er thuis en gaat met een goed, uitgerust gevoel weer weg.
Geniet van een idyllische locatie, fijne bedden en een goede kop koffie of thee.
www.hetscheepshuys.nl

Breda International Airport

Vliegveld Breda International Airport ligt op 25 min. van Stephan Trumpi’s thuisbasis. Airport pick-up en vervoer naar de golfbaan kan worden verzorgd. U kunt uw wensen per mail of telefonisch kenbaar maken.
www.breda-aviation.nl

Van der Valk

Van der Valk hotel Princeville ligt aan de rand van Breda en op een prettige afstand van Golfpark De Haenen.Via het arrangement met dit kwaliteitshotel kunt u voordelig en goed verzorgd overnachten tijdens meerdaagse cursussen en trainingen. Geeft u bij uw reservering wel even aan dat u gebruik wilt maken van het Trumpi arrangement, om gebruik te kunnen maken van de speciale tarieven.
www.hotelprinceville.nl

Keyser Hotel

Golden Tulip Keyser Breda Centre is een Brabants, 4-sterren familiehotel in het centrum van Breda. Persoonlijke aandacht, hartelijkheid, huiselijkheid en genieten zijn voor ons belangrijke waarden.
www.hotel-keyser.nl

Amrâth Hotel Brabant

Viersterren Amrâth Hotel Brabant ligt net buiten het historische centrum van Breda. Deze stad staat bekend als een van de gezelligste winkelsteden van Nederland.

www.amrathhotels.nl/brabant