Leden login

Boek een les

Trumpi Golf Academy We make it exciting

Stephan Trumpi - Headprofessional

Stephan is een ervaren golf-professional maar ook een gezelligheidsmens met een bijzondere frisse kijk op de wereld. Daarnaast is hij een begenadigd spreker op seminars. Zijn visie en ervaringen zijn een bron van inspiratie voor iedereen.

Tijdens zijn trainingen rollen er (naast veel balletjes) veel positieve energie, unieke inspirerende perspectieven en eye-openers over de golfbaan, waarmee hij het golfspel begrijpelijk en logisch maakt. Stephan zet zijn trainingen in een heel ander daglicht en vormt hiermee het unieke Trumpi concept.

Boek een les

 

Stein Vugts - A professional

Stein is herkenbaar aan zijn lengte en zijn lach. De positiviteit, professionaliteit en humor van Stein weet hij als geen ander te vertalen naar zijn trainingen. 

Elke golfer krijgt bij Stein een persoonlijke aanpak. Hij ontdekt en verbetert uw golfmogelijkheden, zowel technisch, tactisch als mentaal. Zijn uitleg is altijd op een duidelijke en rustige manier. Stein is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling, maar verliest daarbij nooit de basis uit het oog. 

Boek een les

 

Claudia Trumpi - secretariaat en organisatie

Claudia is de drijvende organisatorische kracht achter het succes van Trumpi Golf. 

Als u contact opneemt met Trumpi Golf krijgt u altijd Claudia aan de lijn 076-5611029. Wilt u een afspraak maken voor golflessen, handicap 54 cursus, clinic of een golf relatiedag voor uw bedrijf, maar ook vragen heeft over uw handicap registratie, Claudia helpt u graag verder.