Login HCP registratie

Login en boek een les

Groepslessen

Per 1 juli zijn we een nieuwe weg ingeslagen met de groepslessen. Voortaan kunt u als individu gezellig aansluiten bij een groepsles. Daarbij maken we onderscheid in 2 verschillende niveaus met elk hun eigen lesthema.

De GROENE groepslessen staan voor de basis

Wij geloven in het concept 'simpele dingen heel goed doen'. Vandaar dat wij voor iedereen, beginnend tot gevorderd, basislessen aanbieden waarbij we rustig de tijd nemen om de belangrijke basisprincipes van de techniek goed uit te leggen en te ervaren. De kunst zit hem vervolgens in het oefenen en het herhalen hiervan.

De ORANJE groepslessen staan voor verdieping 

Als er eenmaal een goede basis aanwezig is, is het tijd voor specifieke thema's. Swing met driver, chippen vanuit lastige liggingen, tactisch slimmer spelen, enzovoorts... Alle meer ervaren golfers kunnen aansluiten bij deze thema's. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten.

Zie hier het complete overzicht van alle beschikbare thema's

Rittenkaarten

Voor het deelnemen aan deze groepslessen heeft u een rittenkaart nodig. U kiest zelf welke rittenkaart het beste bij u past. Hoe groter de rittenkaart, hoe groter uw voordeel:

  • 5-rittenkaart € 100
  • 10-rittenkaart € 175
  • 20-rittenkaart € 300

Rittenkaarten zijn geldig gedurende 3 maanden na aanschaf. Hierna vervallen alle tegoeden. Rittenkaarten kunnen niet gedeeld worden met andere golfers.

Planning & reserveren

Alle groepslessen kunt u vinden in onze online lesagenda. De lessen worden gegeven door Stein Vugts, Robbert Diepen en Frank van de Kimmenade. Voor het beste overzicht van de beschikbare groepslessen klikt u op 'Group' boven in de menubalk.

Bij te weinig deelnemers kunnen wij altijd tijdig besluiten om de groepsles te annuleren. Hier ontvangt u een automatisch bericht van via de lesagenda.